Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080

ONZE NIEUWE TARIEVEN ORTHODONTIE 2024

 

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn de tarieven voor 2024 wederom vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit). Dit betekent dat wij alle verrichtingen volgens de vastgestelde tarieven dienen te declareren. De codes voor de verrichtingen zijn onveranderd gebleven. Ook voor 2024 zijn de kosten voor materiaal en techniek uit de vaste codes gehaald en worden apart gedeclareerd. De nota´s voor techniek en materiaalkosten zijn voor iedereen vrij ter inzage en worden in het patiëntendossier toegevoegd.

 

Alle lopende behandelingen worden voortgezet conform het afgegeven behandelplan alleen vervallen de daarbij behorende begrotingen en worden alle verrichtingen vanaf 1 januari 2024 volgens de nieuwe tarieven gedeclareerd.

 

Klik hier voor de tarieven van 2024

Klik hier voor de tarieven van 2023

 

 

Heeft u vragen of wilt u weten wat het een en ander voor u betekent kunt u te allen tijde contact opnemen met Hans Diemont of stuur een e-mail met uw vragen.

 
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels