Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080

Het informatief consult

Tijdens een gratis informatief consult zullen wij u inzicht geven in wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens zullen wij tijdens dit consult ook naar uw eisen en wensen luisteren.

Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste consult diagnostiek. Tijdens de diagnostiek maken we gebruik van de modernste digitale mondscanner (3D). Na dit consult stellen wij een behandelplan op en de daar bijbehorende begroting, deze versturen wij per e-mail.

Het behandelplan en de begroting zijn opgesteld, wat nu?

Wanneer het behandelplan en de begroting zijn opgesteld, is het weer tijd voor een 2de bespreking. Tijdens dit gesprek leggen wij het behandelplan uit en vertellen wij wat de kosten zijn. Als u met het plan en de kosten akkoord gaat, kan de behandeling van start gaan. Wij zullen dan met u een nieuwe afspraak maken om de beugel bij u of uw kind te plaatsen.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de beugel?

Wanneer de beugel is geplaatst, is het belangrijk om minimaal één keer per maand langs te komen voor een controle. Tijdens deze controle kunnen wij kijken of de behandeling naar wens verloopt. Indien nodig, kunnen wij de behandeling wat bijsturen. Bovendien kijken wij ook of de tanden goed worden gepoetst. Met een beugel in is dat namelijk wat lastiger, vooral in het begin. Heeft u of uw kind vragen? Dan kunnen wij die tijdens de controle altijd beantwoorden.

 

Klik hieronder om het behandeltraject van Ortho Euregio te bekijken.

Behandeltraject Ortho Euregio

 

                                                                                                                                   

orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels