Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080

ONZE PRAKTIJK

 

Onze compleet nieuwe orthodontiepraktijk in Enschede is gunstig gelegen in het centrum van Enschede.

U kunt bij onze praktijk altijd gratis parkeren. Zowel met de trein als de bus zijn wij makkelijk bereikbaar, op ongeveer 3 minuten loopafstand van het station.

 

In onze gezellige wachtkamer kunt u onder het genot van een vers kopje koffie/thee wachten tot uw zoon/dochter klaar is met de beugelbehandeling. Via drie TV- schermen ontvangt u de laatste nieuwtjes en/of mededelingen.

Voor de uw mobieltje hebben we in de gang een oplaadkluisje, zodat u nooit met een leeg mobieltje naar huis hoeft.

 

In de behandelkamer hebben we totaal 6 behandelstoelen staan zodat we een snelle doorstroming kunnen realiseren en op die manier de wachttijd tot een minimum kunnen beperken. Wilt u meer privacy, dan kunt u dit aangeven, hiervoor hebben we een aparte behandelkamer ingericht. Bij Ortho Euregio werken volgens de laatste wettelijke hygiëne-eisen, de algehele werkwijze en de routing is hierop afgestemd

 

Voor de eerste afspraak en het bespreken van de behandeling hebben we een aparte behandelkamer, waar we u en uw kind het gehele behandeltraject in alle rust kunnen uitleggen.

 

We zien u graag bij ons in de orthodontiepraktijk in Enschede of Hengelo.

 

Het Ortho Euregio Team

orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels