Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080

KOSTEN BEHANDELING

 

De totale kosten van een orthodontische behandeling kunnen we van tevoren niet precies aangegeven. In de eerste plaats hangen de kosten af van het type beugel. Er zijn uitneembare, gedeeltelijk vaste en volledig vaste beugels. Verder zijn de kosten afhankelijk van het behandelingsverloop en het aantal behandelingen. Een langdurige behandeling zal in het algemeen meer gaan kosten dan een behandeling van korte duur.

 

Een zeer globale indicatie is dat een eenvoudige behandeling zo rond de € 2500 kost.

Voor een meer complexere behandeling waarbij we niet alleen dentaal maar ook skeletaal behandelen moet u rekening houden met een bedrag zo rond de €3500. 

 

Bij het bespreken van het behandelplan krijgt u een kostenopgave met gedetailleerde informatie. Eveneens wordt samen met u een financieel verloop van het behandeltraject besproken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Plan hier uw afspraak voor een eerste consult.

 

In Nederland zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit de tarieven voor een orthodontische behandeling vanaf 1 januari 2013 vastgelegd.

Zie ook onze tarieven voor 2024.

 
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels