Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080

Nooddienst

Tijdens onze eigen openingstijden belt u eerst met de praktijk 053 433 60 55

De nooddienst is alleen voor spoedgevallen die niet opgelost kunnen worden met de tips en adviezen die hieronder beschreven zijn of via de APP en waarbij sprake is van ernstige pijn.

 

Vanaf 1 december wordt de nooddienst verzorgd buiten onze praktijktijden door de Tandarts Post Twente. Telefoonnummer: 053 792 0040.  Indien de Tandarts Post Twente is gesloten (zie openingstijden) wordt u doorgeschakeld naar telefoondienst, zij helpen u dan verder en plannen dan een afspraak voor u in.

Voor meer informatie over Tandarts Post Twente bekijk de website.

 

Wat kunt u in eerste instantie zelf doen bij:

 

Deze nooddienst bij de Tandarts Post Twente is niet gratis. Kinderen tot 18 jaar vallen in de basisverzekering en worden gedeclareerd door de Tandarts Post Twente via de Famed. Volwassenen dienen bij het bezoek aan de Tandarts Post Twente via pin te betalen, indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft kunt u achteraf de nota bij uw verzekeraar indienen.

 
 
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels