Afspraak maken? Bel 053-4336055 / 074-7920080
Terug

Zorgverzekeringen 2017 t.b.v. orthodontie

Eind 2016 is in zicht, zoals tijdens het financieel gesprek is besproken heeft u wellicht een aanvullende verzekering die onvoldoende dekking geeft, of bent u zelfs oververzekerd voor de orthodontische behandeling in 2017. Daarom is het raadzaam te bekijken of er zorgverzekeraars zijn die polisvoorwaarden hebben die beter aansluiten bij uw situatie. 



Eind 2016 is in zicht, zoals tijdens het financieel gesprek is besproken heeft u wellicht een aanvullende verzekering die onvoldoende dekking geeft, of bent u zelfs oververzekerd voor de orthodontische behandeling in 2017. Daarom is het raadzaam te bekijken of er zorgverzekeraars zijn die polisvoorwaarden hebben die beter aansluiten bij uw situatie. U kunt nu reeds een afspraak maken voor een financieel gesprek in december. Deze afspraak duurt ongeveer 20 minuten. Het consult kan worden ingepland vanaf dinsdag 1 tot en met vrijdag 22 december. U kunt deze afspraak maken bij de receptie.

 

Niet vergeten!

 

Het Ortho Euregio Team

Zorgverzekeringen 2017 t.b.v. orthodontie
orthodontist enschede, orthodontie enschede, orthodontist hengelo, ortho enschede, ortho hengelo, orthodontie hengelo, orthodontist, orthodontie, beugel, beugels